torsdag 5 juli 2012

9 km rikare

Ikväll var den efterlängtade "stolp" promenaden av. Drog med mig Karin ut och vi letade stolpar i Karlstads centrala del vilket resulterade i 4 nya kontroller för mig, skulle blivit 5 st. Men när vi kom fram till Sandgrundsuddens spets så fanns det ingen stolpe, den var borta. 
När jag kom hem såg jag att rundan blev 9 km lång, synd att den inte blev över milen. Tror inte att tempot var det högsta heller om man tittar på tiden. Vi stod ju still vid stolpar och jag väntade på Karin någon minut på den första Km. Detta leder till att man kan maxa mer nästa gång ;) 
Ska nog testa att kombinera denna runda med lite löpning någon dag ;) när vädret blir svalare.

2 kommentarer:

  1. Heja på Emma! Vilken fin bloggsida du har! Den skall Karin och jag följa i fortsättningen! Lycka till med simningen! Vi håller alla tummarna. Dessutom har jag en kusin med familj som deltar. Leta efter Lars Göran, Ylva, Anna_karin och Staffan berglund. Hittar du dem, ja då är det släktingar till mig. Lars-Göran och jag är kusiner. De är från Sundsvall. /Semesterhälsningar från Karin och Sverker

    SvaraRadera
  2. Det var duktigt av Dig. Lycka till med helgens simning! Vi håller alla tummarna! Jag (Sverker) har en kusin som också skall simma tillsammans med sin familj. Håll utkik efter Lars-Göran (min kusin), hans fru Ylva och ungdomarna Anna-Karin och Staffan. De är från Sundsvall. Vilken fin bloggsida du har förresten. Den skall Karin och jag följa i fortsättningen!

    SvaraRadera